Pilot information

Met veel plezier verwelkomen we u op de 13de APCK Fly-in op 19 en 20 augustus 2017.
Er zijn GEEN LANDING FEES, of andere verborgen kosten!

Het evenement is GEEN airshow, er zijn GEEN airdisplays, GEEN low flyby's en GEEN aerobatics boven het vliegveld. Het Directoraal Generaal van de Luchtvaart ( DGL ) zal deze regels strict controleren, respecteer deze aub zodat u vooral een erg leuke tijd heeft tijdens uw bezoek!

Invliegen op EBZR

Alle nodige informatie om naar EBZR te vliegen vind u in dit PDF document.

ZOERSEL RADIO: 123.800

De vroegste arrivals verwelkomen we vanaf zaterdagmorgen 0900 LT

Om u aankomst te vervolledigen wordt u uitgenodigd in de speciale 'welcome' tent om alle vluchtdocumenten in orde te maken. Hier ontvangt u ook uw badge en de welgekende 'APCK surprise bag'. Het is ook mogelijk dat u na aankomst door de grondcrews met één van de voertuigen tot bij de 'C' tent wordt gereden.

phone: +32 474 324083 or +32 3 3115513

Accomodatie

Vergeet aub niet dat u zelf uw accomodatie moet boeken als u langer dan een dag bij ons wil verblijven.

Natuurlijk is er ook de échte 'classic' om tijdens een Fly-in te overnachten en dat is de camping natuurlijk…..en nog steeds geheel gratis! Tenten, caravans en campers zijn alle welkom, doe uzelf vooral een plezier en laat het ons vooral ook tijdig weten. De vliegclubs beschikt over een aantal basisfaciliteiten als toiletten en douches.

Brandstof en olie

We beschikken enkel over AvGas 100LL op het vliegveld. Vergeet u aub niet dat brandstof enkel cash is te betalen, we hebben geen betaalautomaten beschikbaar!
Er zijn ook verschillende types van olie te verkrijgen. Als u een vliegtuig heeft dat een speciaal type olie vereist, vergeet dan aub dit duidelijk en op voorhand aan te geven bij registratie.

Overnight Security

Er is nachtbewaking voorzien op vliegveld Malle gedurende het hele lange weekend. Er zijn geen hangaars beschikbaar voor vliegtuigen, dus zorgt u er zeker voor dat 's nachts uw vliegtuig afgesloten en verankerd is.

 

Onze sponsors Minimize
spacer
dummy