Fly-in  en Oldtimer Event 19 & 20 augustus 2017

 

Beste oldtimerliefhebber

 

Zaterdag 19 en zondag 20 augustus is het weer zo ver: De Fly-in waar we onze oldtimers weer kunnen presenteren en onze navigatie ervaring weer kunnen toepassen op een uitstap zoals vorig jaar. 

Zaterdag is er gedurende de ganse dag een samenkomst voor oude voertuigen en op zondag kan je eveneens deelnemen aan een Classic Car Tour. Onder de deelnemers van de Classic Car Tour wordt op het einde van de dag een luchtdoop verloot.

 

Er zal een speciale parking voorzien zijn voor uw oldtimer-voertuig (auto, motor,...). Zowel zaterdag als zondag zal uw klassieker daar kunnen parkeren, dicht bij het evenement. Zowel jij als andere bezoekers van de fly-in kunnen in ontspannen sfeer de aanwezige oldtimers bewonderen.

Op zondag is er een rondrit voorzien in de streek rond Malle. Het uur van vertek is vrijblijvend. Zorg er echter wel voor dat je tijding terug bent om deel te nemen aan de verloting van de luchtdoop.

 

 

 

 

 

Programma

zaterdag

De oldtimer-parking zal open zijn vanaf 09:00 tot 20:00
Zie programma Fly-in
Gratis toegang

zondag

De oldtimer-parking zal open zijn vanaf 09:00 to 20:00. Vrije toegang voor uw oldtimer
Gratis toegang tot de Fly-in
Van 10:00 tot 14:30: Overhandiging van de roadbook en rallyplaat voor de ingeschreven deelnemers Vrijblijvende start van de rit. 
16:30 Prijsuitrijking luchtdoop: onder de aanwezige oldtimer-eigenaars die de rit meegereden hebben wordt een luchtdoop verloot.

Eten en drinken

Op de Fly-in is er voldoende eet- en drankgelegenheid voorzien.

Contact: fly-in@ebzr.be
APCK vzw
Heihuizen z/n
2390 Oostmalle

 

 

tot dan!


INSCHRIJVINGEN 

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN GESTOPT  
 
Er zijn nog reserveplaatsen beschikbaar voor de toer. U kunt cash betalen aan de inschrijvingen op zondag, zolang er road books en rallyborden zijn. De drankbonnetjes kunnen we spijtig genoeg niet meer meegeven.
 
Fly-in@ebzr.be
 
 
Onze sponsors Minimize
  
spacer
dummy