Current Entries

Name:Jef Pets
Location:
Email:jef.pets@lunak.be
Website:http://www.lunak.be
Rating:10
Comments:Zonde van het weer, jullie verdienden beter. Hopelijk morgen een betere (droge en zonnige) dag met meer bezoekers !
Visit Date:8/24/2013
Name:Hendrik Wesp
Location:
Email:hendrik_devriendtzoersel@hotmail.com
Website:Not Provided
Rating:10
Comments:Op 15 augustus 2013 en op 18 augustus 2013, zijn Lies en ik nog eens op bezoek geweest. Na het genieten op het terras, nog wat zitten keuvelen aan de bar. We kijken alvast uit naar de Fly In waar we (alweer) ons beste beentje zullen zetten om de bezoekers te bedienen en te voorzien van drank. We komen vrijdag 23 augustus 2013 al eens langs om de helicopters te zien landen en ... de wespenpopulatie te meten...
Visit Date:8/19/2013
Name:An
Location:
Email:zonnetje1982_@hotmail.com
Website:Not Provided
Rating:10
Comments:Rustige, fijne omgeving, alleen spijtig dat er geen terras aan de cafetaria is en een afgesloten speeltuin voor kindjes, dit zou voor vele gezinnen aangenamer zijn om ook eens met kids naar papa of het vlieggebeuren te komen kijken.
Visit Date:6/7/2013
Name:jan de roover
Location:
Email:jan.de.roover.1962@gmail.com
Website:Not Provided
Rating:10
Comments:Een mooie fly-in jammer dat de mooie kisten niet laag over kwamen op zaterdag,zal wel een reden voor zijn zeker!!,,?? Toch zijn er steeds mensen die zich ergeren aan zulke mooie evenementen lees ik!! Hopelijk gaan die met de fiets naar de zon(of mag het dan toch een vliegtuig zijn)? Keep them flying guys!!!!!
Visit Date:8/23/2012
Name:marie
Location:
Email:marie.vangestel@skynet.be
Website:Not Provided
Rating:10
Comments:Zijn jullie niet beschaamd? Perfecte symbiose tussen natuur en vliegsport? De luchtkwaliteit en de geluidsoverlast voor het gemak even buiten beschouwing gelaten? Terwijl aan de ganse bevolking wordt gevraagd de uitstoot tot een minimum te beperken, storten jullie het tijdens de Fly-in met bakken over onze hoofden uit "voor de fun". Al eens berekend hoe groot jullie ecologische voetafdruk wel is?!? Mochten jullie het, zoals vroeger, bij twee dagen houden, valt dit best nog te tolereren in een verlengd weekend. Vijf dagen op rij is er echt over. Dit is vragen om acties!
Visit Date:8/20/2012
Name:Van Dijck Jethro
Location:
Email:vandijckjethro@hotmail.com
Website:Not Provided
Rating:10
Comments:Hey, Ik vind het altijd leuk om rond jullie vliegveld te hangen bij wijze van spreken. Mijn grootmoeder woonde vroeger in jullie buurt. Ikzelf heb altijd en woon nog steeds in Zandhoven. Toen ik klein was vond ik het steeds leuk verschillende straaljagers over ons huis te zien vliegen. En ook was het zo dat ik sommige jaren, wanneer ik bij mijn grootmoeder was of gewoon buiten was aan het spelen, dat het airshow was (toen nog in die tijd). Ik naar mijn vader steeds: gaan we daar naartoe. En wij gingen dan steeds kijken vanop de brug over de autostrade.... Tot de airshows stopten. Nu ben ik 28 en ga ik sinds een paar jaar terug eigenlijk weer naar airshows :-) :-p. Maar wat ik ook heel leuk vind is dat de Fly-ins hier interassenter worden. Vorig jaar ben ik geweest, Met een nieuw fototoestel. De eerste keer dat ik hem gebruikte :-p. Geweldig :-))). Dit jaar kom ik zeker terug. Maar de dag dat de Lancaster komt.... pech: ik ben in Nederland die dag. Maakt u zich geen zorgen: ik heb hem in Kokzijde al een keer zien vliegen. Alleen zo dicht bij huis, waar ik met de fiets naartoe kan, is toch iets anders. Bedankt voor de schitterende fly-in vorig jaar en ik weet zeker dat het dit jaar ook geweldig wordt :-). Ik kijk er al naar uit. PS: Ik heb enkele foto''s van de fly-in gebruikt voor een persoonlijke kalendern, samen met foto''s van de airshow van Koksijde en Sanicole. Ik heb er echt vele mooie. Vriendelijke groetjes -)
Visit Date:3/31/2012
Name:Walter Van Laer
Location:
Email:walter@vanlaer-wechel.be
Website:Not Provided
Rating:10
Comments:Vanwaar komt eigenlijk de benaming "vliegveld van Zoersel" die ik al meermaals gehoord heb en hier ook nog al eens gebruikt wordt? Toen ik geboren werd lag niet ver daar vandaan het "vliegplein van Oostmal", ik woon nu nog een beetje dichter bij en volgens mij ligt het nog altijd op dezelfde plaats en als ik een topografische kaart raadpleeg is dat toch wel grondgebied Malle.
Visit Date:8/20/2011
Name:Lars Wildenschild
Location:
Email:lw@tempur.com
Website:Not Provided
Rating:10
Comments:Thanks for the enormous hospitality and obligingness that we met in Zoersel when Antwerp couldn’t supply us with 95 litres of Avgas on our return flight from Le Mans to Vamdrup in Denmark. Mr. Marc Hoppenbrouwers and others at Zoersel, turned a bad day into a fantastic a memorable experience!
Visit Date:6/14/2011
Name:Ignace de weert
Location:
Email:ignace@boonenp.be
Website:Not Provided
Rating:10
Comments:Beste heer Crombe, je moeder in deurne woont zeker op een appartement zonder hof en dubbel glas niet moeilijk dat je dan niets hoort. Het vliegveld in zoersel lag er zeker al voor dat je daar kwam wonen dus wist je dit voerdien al dus kom nu niet zagen. En 10 kettingzagen maken wel wat meer lawaai hoor. Bezoek anders eens de vliegplein en doe eens een vluchtje dan kan je merken wat barbaren ze zijn !!!!!
Visit Date:5/23/2011
Name:luc crombe
Location:
Email:lucas.pater@telenet.be
Website:Not Provided
Rating:10
Comments:toffe club ???die in de weekends over onze daken scheren,met zoveel mogelijk lawaai !echt gezellig,ga eens in uw tuin zitten en de barbaren zijn er!!mijn moeder woont aan vliegveld deurne,daar heb je maar één tiende van het lawaai !tegenover hier.een stel egoisten dat graag de mensen van wechelderzande komt terroriseren,met hun milieu onvriendelijke krellen,en lawaai van tien ketting zagen!! hoe is het in godsnaam mogelijk dat ze zo iets toelaten??
Visit Date:4/25/2011
Name:Leendert
Location:
Email:leendert.post@wanadoo.fr
Website:http://www.boscgrand.com
Rating:10
Comments:Complimenten voor de schitterende organisatie , de meteo zat dik mee en dat is al een goede basis voor succes , nogmaals bedankt ook aan onze vrienden Bob en Jos t''was een gezellige en gemoedelijke meeting voor de piloten en clubleden die graag eens in ( LFCW ) Villeneuve sur lot op onze club langskomen hartelijk welkom t''zou leuk zijn om eens een verbroedering in Frankrijk te organiseren
Visit Date:8/25/2010
Name:Werner van der Wiel
Location:
Email:wernervdwiel@home.nl
Website:http://www.wernerweb.nl/
Rating:10
Comments:Vandaag een super toffe dag gehad als vliegtuig spotter tijdens de Fly-In. Het was weer super goed geregeld voor de vliegtuigspotters vandaag. Mooie vliegtuigen en mooi weer, wat wil je nog meer. Er was genoeg te zien en te beleven. Mooie omgeving om foto''s te maken van de vliegtuigen. Vooral de P-51 Mustang was er gaaf! En de OV-10 Bronco was natuurlijk ook prachtig. Bij de volgende Fly-In ben ik zeker weer van de partij. Groetjes, Werner.
Visit Date:8/21/2010
Name:Jef Pets
Location:
Email:jef.pets@skynet.be
Website:http://www.lunak.net
Rating:10
Comments:Toffe club, mooie omgeving, ontspannen en vriendelijke sfeer, evenementen die zeker de moeite waard zijn, knappe vernieuwde site. Ik heb bij jullie al mooie foto''s kunnen en mogen nemen, waarvoor mijn dank. Zie het artikel op de Baha-site : http://www.baha.be/Webpages/Navigator/News/Special%20Features/Oostmalle%20Zoersel%20APCK/Oostmalle%20Zoersel%20APCK.html See you all @ the Fly-in. Groetjes, Jef
Visit Date:8/8/2010

  Sign Guestbook

Please enter your name
 
Please enter your e-mail address. (Only visible to administrators)
   
Please enter your website.
(Optional)
 
Please enter your comments on our website
 
Please enter the text from the image for verification purposes
CAPTCHA image
Enter the code shown above:
 
Sign
Onze sponsors Minimize
spacer
dummy